Forsikringsdækning

Denne politik dækker den måde fodboldtojtilbornk.com indsamler, modtager og behandler personlige oplysninger om dig, når du foretager køb på fodboldtojtilbornk.com, herunder oplysninger relateret til dine efterspurgte produkter eller tjenester fra fodboldtojtilbornk.com. Personlige oplysninger er oplysninger om dig, der er personligt identificerbare, såsom dit navn, hjemmeadresse, e-mailadresse eller telefonnummer, og som ikke på anden måde er offentligt tilgængelige.

Privatliv

For at give dig tjenester og hjemmesiden, herunder for at give dig mulighed for at bestille og modtage produkter ved hjælp af vores hjemmeside, administrere din konto, give dig mulighed for at bruge vores forsendelsesportal og betale dig for dine varer, der sælges, og for at optimere din oplevelse er vi nødt til at bruge de oplysninger, som vi indsamler, på en række forskellige måder.

Rul venligst ned for at finde ud af de detaljerede formål, som vi indsamler dine oplysninger til, og hvilke specifikke oplysninger der indsamles:

For at registrere og administrere din konto på vores websted indsamler vi muligvis dit navn, e-mail, adgangskode og andre yderligere oplysninger, som du måtte ønske at tilføje til din konto, såsom telefonnummer, adresser og køn.

For at opfylde de ordrer du foretager via vores hjemmeside, indsamler vi dit navn, adresser, telefonnummer, ordreoplysninger, såsom de produkter, du køber, størrelsen og prisen.

For at opkræve betaling fra dig indsamler vi dine betalingsoplysninger, som omfatter kredit-/betalingskortets nummer, indehaverens navn og ccv – vi gemmer dem ikke og overfører dem kun til vores autoriserede betalingsudbydere.

For at give dig vores kundeservice (herunder at hjælpe dig med at løse ethvert problem, du har med vores tjenester, eller enhver forsendelsesforespørgsel, opdatere dig om enhver ændring af vores servicevilkår eller kontakte dig for at vide, hvordan din oplevelse med os var) indsamle dit navn, e-mail, adgangskode og adresser og din kontakthistorik hos os (herunder muligvis telefonoptegnelser over vores samtaler).

For at overvåge kvaliteten af vores kundeservice indsamler vi dit navn, e-mail, adgangskode og adresser samt din kontakthistorik hos os.

For at administrere, vedligeholde og optimere vores websted og vores tjenester indsamler vi oplysninger om din enhed (såsom din enheds ip-adresse og enhedstype), cookie-identifikatorer og browseroplysninger.

For at udføre svindel- og kredittjek, og hvis vi kan handle med dig, indsamler vi dit navn; e-mail; adresser; browserhistorik; købshistorie; fødselsdato; køn; enhedsoplysninger (såsom ip-adresse og enhedstype)

Analyse af din adfærd og køb på vores hjemmeside, vi indsamler din navne-e-mail; Telefonnummer; Adresser; Fødselsdato; Købshistorie; Browserhistorik og adfærd; Enhedsoplysninger; Shopping præferencer; Kaldenavn; Cookie identifikatorer; Interne identifikatorer; Land; købs- og salgshistorik.

Fortrolighed og sikkerhed

Vi har elektroniske, fysiske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger, der overholder føderale regler for at beskytte personlige oplysninger om dig. Vi begrænser adgangen til personlige oplysninger om dig til medarbejdere, som vi mener med rimelighed har brug for at komme i kontakt med disse oplysninger for at levere produkter eller tjenester til dig.

Ændringer i denne privatlivspolitik

fodboldtojtilbornk.com kan opdatere denne politik. Vi vil underrette dig om væsentlige ændringer i den måde, vi behandler personlige oplysninger på, ved at sende en meddelelse til den primære e-mailadresse, der er angivet på din fodboldtojtilbornk.com-konto eller ved at placere en fremtrædende meddelelse på vores side.

Datasletning

Du har ret til at få adgang til, berigtige eller slette dine personoplysninger. I visse tilfælde har du også ret til andre rettigheder, såsom for eksempel at gøre indsigelse mod, at vi bruger dine data, eller til at overføre dine data. For at slette dine personlige data kan du kontakte os.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.